Aside

Vakantieleesvoer

Een beetje off-topic, maar deze post had ik nog liggen van een vorige vakantie en is nu dus opnieuw actueel :). Deze boeken las ik vorig jaar in Maleisië en kan ik zeker aanraden voor de rest van het zomerverlof:

Alex van Pierre Lemaître

Alhoewel ik in mijn broek schijt als ik naar een horrormovie moet kijken, ben ik wel een grote fan van spannende boeken. Alex is een waanzinnige thriller die je van in het begin doet afvragen wat er toch aan de hand is met het hoofdpersonage. Het is een gruwelijk, meeslepend verhaal met een einde dat er knal op zit.

Heller van Michael Berg

Iets helemaal anders, erg Hollands en erg goed. Volgens het principe van Slumdog Millionaire: man in tv show blikt terug op zijn leven. Het gaat om een succesvolle self-made tv producent die 60 wordt en een drie uur durend live interview geeft. De hoofdstukken wisselen af tussen de tv-show en zijn verleden tot aan de climax van het verhaal. Het boek zit echt goed in elkaar en de spanning wordt zodanig opgebouwd dat je niet meer kan stoppen met lezen.

Dodelijk verlangen van Patrick De Bruyn

Ik had maar twee echte boeken mee, dus ik was aangewezen op de Tolino die gelukkig in de rugzak zat. Ik ben helemaal pro digitale snufjes maar niet met leesvoer. Ik hou nog altijd het liefst een papieren boek in mijn handen, de geur, de kaft, de bladzijden omslaan… Niets gaat boven the real deal, maar ok nu was ik wel content dat ik verder kon met de Tolino 😊.

Dodelijk verlangen stond er al op en het is een thriller van een Vlaams-Brabantse auteur uit Halle. Niets zo leuk als een boek met herkenbare plaatsen lezen en ik was aangenaam verrast. Aspe-achtige literatuur. Spannend en licht verteerbaar.

Meer leesvoer kan je hier vinden.

Advertenties

Merci voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s